06 30 65 1309

info@jkbouwenonderhoud.nl

U kunt er niets van op aan: geen idee wat voor zomer we krijgen dit jaar. En als u dan lekker buiten zit met de barbecue of uw visite en de eerste druppels vallen, is het wél zo prettig als u lekker buiten kunt blijven.

Geen paniek dus! Maar ook met kleine kinderen is een beschutte overkapping ideaal, bijvoorbeeld voor een badje. Stevig, degelijk en u hoeft niets af te breken na de zomer want dit is uiteraard permanent.

Een overkapping of een luxe veranda, alles is mogelijk naar uw eigen ontwerp en een waardevermeerdering voor uw woning. John Kummeling komt vrijblijvend bij u langs om samen te kijken naar uw persoonlijke mogelijkheden.

In de winter uw auto ijsvrij? Een carport bied vele voordelen. Het model is afhankelijk van uw wensen en uw woning. Een carport wordt geconstrueerd volgens de ervaring en het vakmanschap. Alles wordt in eigen beheer uitgevoerd. Van ontwerp tot montage.

De mogelijkheden zijn enorm, een carport, overkapping op uw terras of een extra ruimte als kantoor. Maar ook pedicures, schoonheidssalons, (thuis)kappers en thuiswerkers ontdekken de mogelijkheden van een veranda met nét dat beetje extra!

Veranda - Overkapping - Carport

JK-Bouwenonderhoud

Industrieweg 1c
6915 SH Lobith
Mail: info@jkbouwenonderhoud.nl
06 - 30 65 1309
KvK: 09206138
BTW: NL001863468B64

Lokatie